Heb je nood aan specifieke zorg of ondersteuning? Een verpleegster aan huis kan hiervoor veel betekenen. Mijn naam is Kirsten Coudron en heb al meer dan 15 jaar ervaring in de zorg. Ik startte destijds als verpleegkundige op de kinderpsychiatrie, maar ben sinds 5 jaar zelfstandig thuisverpleegkundige. 

Als thuisverpleegkundige sta ik 7 op 7 voor je klaar met medische zorgen. Dit in de volledige regio Scherpenheuvel-Zichem.

Mijn diensten

Thuisverpleging

Ik bied een totaalconcept aan voor thuisverpleging. Zorgen die zonder voorschrift kunnen uitgevoerd worden neem ik zelf voor mijn rekening. Voor zorgen mét voorschrift werk ik nauw samen met dokters.

Verschillende zorgen: 

  • Hygiënische zorgen (wassen, aankleden,…)
  • Klaarmaken medicatie
  • Inspuitingen
  • Wondzorg
  • Compressie therapie
  • … 

Voor alle zorgvragen kan je altijd contact opnemen, we bespreken dit samen en komen graag tot een geschikte oplossing. We werken met een derdebetalingsregeling.

Pedicure aan huis

Basisbehandeling  € 30

Desinfecteren voeten, knippen teennagels, verzorgen teennagels en nagelomgeving, verwijderen eventuele likdoorns en overtollig eelt, korte voetmassage met vochtinbrengende voetcrème.

Betalingen

Contant: gelieve gepast geld klaar te leggen.
Bankkaart : via de bancontact app op uw gsm
Bankoverschrijving: ingeval van mantelzorg of bewindvoering wordt er een factuur opgemaakt en dan kan u betalen via een bankoverschrijving binnen de wettelijke termijn.

Gesloten deur tarief

U kan uw afspraak verzetten of afzeggen als u mij 24 uur van tevoren telefonisch verwittigt.
Sta ik voor een gesloten deur, dan kan er een kost van 18 euro aangerekend worden.